Send linket til app

Skout+ - Chat, Meet New People


Sociale netværk Underholdning
Forfatter: Skout, Inc.
2.99 USD

Nyd den REKLAMEFRIE version af Skout, det globale netværk til at møde nye mennesker.

INGEN REKLAMER, kun sjov! Du skal bare downloade Skout+, så bliver din eksisterende Skout-konto, din profil og dine chats automatisk overført.

Mød mennesker i nærheden eller i hele verden på et øjeblik. Find nye venner på en lokal bar eller i Barcelona. Millioner af mennesker får kontakt og mødes via Skout hver dag. Brug appens spændende funktioner til at øge dine chancer for at få venner eller chatte!

Udvid dit sociale netværk med et kort tryk på en knap. Det er så sjovt, at du ikke kan stoppe igen. Begynd at Skoute og find din fest, få nye venner eller mød nye mennesker hvor som helst og når som helst.

Funktioner: Mød mennesker efter præferencer og nærhed, chat, se, hvem der tjekker dig ud, få opdateringer fra brugere i nærheden, køb og send gaver, gem dine favoritbrugere, gennemse profiler og billeder, promover din profil med appens funktioner og optjen point for at låse op for premium-funktioner.

Download, og vær med i Skout-festen nu!

Skout Plus Premium kan fås som pakke i en måned (79,00 kr), tre måneder (195,00 kr) og 12 måneder (549,00 kr). Bemærk, at ved alle abonnementer gælder:

- Betalingen vil blive opkrævet via din iTunes-konto ved bekræftelse af købet.
- Dit abonnement vil automatisk blive fornyet til samme beløb som dit oprindelige abonnement, medmindre automatisk fornyelse afbrydes mindst 24 timer før afslutningen af den aktuelle abonnementsperiode.
- Du kan når som helst administrere dit abonnement og afbryde automatisk fornyelse ved at gå ind på din iTunes Kontoindstillinger efter købet.
- Du kan ikke annullere det aktuelle abonnement i den aktive abonnementsperiode.

Se vores Servicebetingelser på: http://www.skout.com/tos
Se vores Politik om beskyttelse af personlige oplysninger på: http://www.skout.com/privacy

Er du ikke klar til at købe? Søg efter "Skout", og download den GRATIS version.

Bemærk: Vi tager dit privatliv meget alvorligt. Du har altid fuld kontrol – din nøjagtige placering og personlige oplysninger bliver aldrig oplyst uden din tilladelse. DU bestemmer, hvornår, hvordan og om du vil oprette forbindelse.